Sådan søger du efter sårbarheder i programmer installeret på din computer

Operativsystemet og programmer, der er installeret på din computer, kan have sårbarheder, der kan udnyttes af malware. En scanning af din computer kan hjælpe med at finde disse sårbarheder og forhindre infektion af din computer.

Kaspersky-programmet registrerer ikke sårbarheder i OpenSSL-applikationer.

Hvis du vil starte Sårbarhedsscanning af programmer:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Sikkerhed afsnittet.
  3. I vinduet Scanning skal du klikke på knappen Vælg scanning.

Dette åbner vinduet Scanning.

4. I vinduet Scanning skal du vælge afsnittet Programsårbarhedsscanning.
  5. Klik på knappen Kør.

Programmet begynder at scanne din computer for sårbarheder i programmer.